Ευχαριστημένοι Καταναλωτές του SLIMFITBOX - Η απόλυτη μέθοδος για να χάσεις άμεσα κιλά | SLIMFITBOX

Title
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Testimonials
Διαβάστε παρακάτω μαρτυρίες ικανοποιημένων ανθρώπων που δοκίμασανε το SLIMFITBOX.
Νεκτάριος, 24
Η φίλη μου δεν χωρουσε καν στην φωτογραφια και τότε γνώρισα το slimfitbox. Είπα στον εαυτό μου ότι ήταν μάλλον άλλη μια βλακεία, αλλα πήρα την απόφαση να το
δοκιμάσω!
Ακολούθησα τα 3 βήματα για 7 εβδομάδες! Την 1η κιόλας βδομάδα έχασα 3.5 kg. Πήρα τα πάνω μου! Βρήκα τη δύναμή μου και είπα στον εαυτό μου ότι θα συνεχίσω! Μέσα σε 7 εβδομάδες είχα χάσει 15 κιλά!
Έκανα άλλη μια φορά τα 3 βήματα! Άλλα 15 κιλά!
Μετά απο 1 χρόνο είμαι 50 ολόκληρα κιλά πιο κάτω και νιώθω δυνατότερος από ποτέ! Σωματικά και ψυχικά! Βρήκα επιτέλους τον πραγματικό μου εαυτό.
Πολλές φορές βλέπουμε τέτοια σκευάσματα και λέμε ότι ειναι μούφα, photoshop κ.α. Ε, λοιπόν, εδώ είμαι εγώ, ένα ζωντανό παράδειγμα! Πιο δυνατός και υγιής από ποτέ!
Ευχαριστώ slimfitbox!
Δρ Δημήτρης, 42
Με το προιον αυτο βρήκα την λύση ειδικά τις ημέρες που χειρουργώ συνεχόμενα, δεν εχω καθόλου χρόνο και χρειάζομαι συγκέντρωση.
Μιχάλης, 56
Το slimfitbox μου λύνει τα χέρια, όταν πρέπει να φάω κάτι στα γρήγορα λόγω έλειψης χρόνου! Στα 56 μου δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να έχω τέτοιο σώμα. Μετά και από την εγχείρηση στον σπονδυλο που είχα κάνει πρόσφατα, επανήλθα σε χρόνο ρεκορ για τον γιατρό μου και νιώθω το σώμα μου δυνατό σαν ταύρος.
Κωνσταντίνος, 30
Σίγουρα ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει!!!
Αφού έκανα συνέχεια διάφορες δίαιτες χωρίς αποτελεσμα, με το slimfitbox σε 2 εβδομαδες έχασα 4,5 κιλά και νιώθω υπέροχα!
Μαρία, 33
Τέλεια γεύση. Αυτό έχω να πω. Δεν είχα πολλά κιλά να χάσω, αλλά σε 1 μόνο βδομάδα χάθηκαν τα 4 κιλά που ήθελα και το πιο σημαντικό δεν μου έλειψαν τα γλυκά καθόλου! Τώρα παίρνω μόνο τις καψούλες platinum και gold, γιατί με κάνουν να νιώθω υγιής.
Γιώργος, 36
Είναι φοβερό! Βρήκα την αυτοπεποίθηση μου και πάλι. Έχασα 12,5 κιλά με τα 3 βήματα του slimfi tbox και όλοι με ρωτάνε πού βρίσκω τόση ενέργεια.
Μαρία, 28
Το slimfitbox είναι καταπληκτικό!
Έχασα 2,5 κιλά σε 1 μόνο βδομάδα χρήσης και βλέπω τον εαυτό μου ότι ξεφούσκωσε.
More info for SLIMFITBOX:
Λεωφόρος Χρύσανθου Μυλωνά 2Α, 2014 Λευκωσία, Κύπρος | +357 22 100 200
More info for SLIMFITBOX:
Λεωφόρος Χρύσανθου Μυλωνά 2Α,
2014 Λευκωσία Κύπρος
+357 22 100 200
Επιστροφή στο περιεχόμενο